مدیرعامل شرکت همراه اول با بیان اینکه با ورود همراه اول به بورس مالیات این شرکت ۵ درصد کاهش می یابد گفت: با کاهش مالیات حدود ۲۶ میلیارد تومان روی سود شرکت افزوده می‌شود.

به گزارش شبکه خبری دولت الکترونیک, وحید صدوقی در جریان انتقال نماد شرکت همراه اول به بورس تهران در مورد اثر انتقال این شرکت به بورس کالا روی قیمت و سهام این شرکت، گفت: شرکت همراه اول در بین شرکت‌های بورسی از نظر شفافیت اطلاعات، برگزاری مجامع سالیانه و درصد E/P بهترین وضعیت را در حال حاضر داشته و بر این اساس سهم خوبی برای سهامداران محسوب می‌شوند. وی در مورد این مساله که قیمت هر سهم این شرکت و یا سود شرکت چه تغییری خواهد کرد، گفت: مالیات شرکت در فرابورس نسبت به بورس اوراق بهادار حدود پنج درصد کاهش پیدا می‌کند بنابراین روی سود شرکت نیز تاثیر خواهد گذاشت و این تاثیر حدودا ۲۶ میلیارد تومان است.

برنامه‌ای برای عرضه بیشتر همراه اول در بورس نداریم
مدیرعامل همراه اول گفت: فعلا برنامه‌ای برای عرضه بیشتر سهام همراه اول در بورس نداریم.
صدوقی افزود: امروز بازار منفی بود، در غیر این صورت قطعا سهام با قیمت بیشتری باز می‌شد.
مدیرعامل شرکت ارتباطات سیار ایران در خصوص دستور وزیر ارتباطات برای توقف تعرفه‌های جدید مخابراتی و بررسی دوباره آنها و تاثیر این دستور روی EPS (پیش‌بینی سود هم سهم) شرکت، افزود: EPS چهار ماهه شرکت، براساس تعرفه‌های سابق بوده است که از سال ۸۲ ثابت مانده بود.
وی در خصوص دستور جدید وزیر ارتباطات، گفت: نرخ یکسانی که برای تعرفه‌ها تعیین شده قابل قبول است اما وزیر بار دیگر خواسته که بررسی بیشتری در این خصوص صورت گیرد تا در حق مشترکان و اپراتور اجحافی صورت نگیرد.
صدوقی افزود: مزیت تعیین نرخ ۵۹۹ ریال برای هر دقیقه مکالمه سیم‌کارت‌های دایمی همراه اول این است که مشترک می‌تواند با ۸۷ میلیون مشترک تلفن ثابت و همراه با یک قیمت تماس بگیرد.
مدیرعامل همراه اول همچنین از افزایش سرمایه این شرکت خبر داد و گفت: به زودی افزایش سرمایه را از محل اندوخته‌ها اعلام خواهیم کرد.
وی افزود: امروز ۵۰۰ هزار سهم همراه اول در بورس تهران معامله شد که جزو ۱۰ درصد سهم عرضه‌شده در فرابورس بوده است.

همراه اول هشت هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان به ارزش بازار سرمایه اضافه کرد
مدیرعامل شرکت بورس و اوراق بهادار گفت: با انتقال همراه اول از فرابورس به بورس هشت هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان به ارزش بازار سرمایه افزوده شد.
حسن قالیباف اصل در حاشیه ورود همراه اول به بورس در جمع خبرنگاران گفت: امروز سهام همراه اول از فرابورس به بورس تهران منتقل شده و برای نخستین بار در بورس تهران مورد معامله قرار گرفت.
وی افزود: همراه اول جزو شرکت‌های بزرگ بورس است که با ۲۰۰ میلیارد تومان سرمایه و به قیمت چهار هزار و ۲۰۰ تومان تعیین قیمت شد.
وی با بیان اینکه همراه اول به عنوان دومین شرکت در حوزه مخابرات وارد بورس و اوراق بهادار شده است، گفت:‌ در معاملات امروز ۵۰۰ هزار سهم این شرکت مورد معامله قرار گرفت و با ورود این شرکت به بورس هشت هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان به ارزش بازار سرمایه اضافه شد. به ‌طوری که ارزش بازار سرمایه از ۲۸۵ هزار میلیارد تومان به ۲۹۴ هزار میلیارد تومان رسید.
قالیباف‌اصل در مورد قیمت‌گذاری سهام این شرکت گفت: همراه اول به روش بازگشایی نماد در بورس عرضه و قیمت آن براساس عرضه و تقاضا و به روش بازگشایی نماد کشف شد.
وی در مورد تاثیر این شرکت در شاخص کل بورس گفت: شرکت همراه اول در سال ۸۹ وارد فرابورس شد و برای انتقال آن به بورس باید شش ماه در این بازار فعالیت می‌کرد، اما این بحث مطرح شد که در صورت ورود همراه اول ورود به بورس ممکن است اثر مخابرات و همراه اول روی بازار سنگین شود، ولی در حال حاضر بازار سرمایه بزرگ شده و شرکت‌های بزرگی وارد آن شدند به طوری که با ورود هلدینگ خلیج‌فارس به بورس این شرکت به تنهایی ۱۰ درصد بازار را در اختیار داشته و اندازه‌ آن از اندازه این دو شرکت (مخابرات و همراه اول) بیشتر است.


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *