به گزارش شبکه خبری دولت الکترونیک, محمود واعظی در پایان این مراسم و در پاسخ به پرسش خبرنگاران درخصوص موافقت با دومین دوره تمدید انحصار عرضه خدمات نسل سه از سوی رایتل گفت: ما فرصت کافی به رایتل داده ایم
و از آنجا که مردم منتظر دریافت خدمات نسل سوم هستند براساس این موضوع زمینه را برای ورود مابقی بازیگران به محض اتمام دوره انحصار رایتل آماده می کنیم.
وی با اشاره به اینکه پیش از این نیز به رایتل مساعدت لازم درخصوص تمدید انحصار انجام شده گفت: ما بیش از این نمیتوانیم مردم را از دریافت خدمات نسلهای بالاتر تلفنهمراه محروم کنیم. چراکه مردم منتظر دریافت این خدمات هستند.
وی گفت: اپراتورهای دیگر هم باید این فرصت را داشته باشند که خدمات نسلهای پیشرفته تلفن همراه را ارایه کنند. لذا به محض پایان دوره انحصار رایتل سایر اپراتورها نیز میتوانند عرضه خدمات این نسل را آغاز کنند. واعظی در خصوص اینکه مدیران رایتل مدعی هستند ممنوعیت ارایه تماس تصویری موجب شده تا این اپراتور به طرح تجاری خود نرسد و بر همین اساس درخواست دوباره افزایش دوره انحصار را دارد گفت: در این زمینه اپراتور دلایل خود را به کمیسیون تنظیم مقررات ارایه می دهد و هر چه قانون حکم کند ما نیز براساس آن عمل خواهیم کرد. این در حالی است که پیش از این مدیرعامل رایتل با اشاره مجدد به اینکه تصویر تنها بخشی از سرویسهای رایتل است گفته بود، قطع سرویس تصویری رایتل کل کار این اپراتور را تحت تاثیر قرار داد و در حال حاضر شاید با قطع بودن این سرویس تفاوتی بین شرایط انحصار و عدم انحصار وجود نداشته باشد و بر این اساس دنبال این هستیم اگر بتوانیم دوره انحصار را افزایش دهیم. به گزارش فناوران پیش از این با تمدید 15 ماهه دوره انحصار رایتل، در دولت قبل، پایان دوره انحصار ارایه خدمات نسل سوم از سوی این اپراتور از اردیبهشت ماه سال 92 به شهریور ماه سال 93 تغییر یافت. تمدید مهلتی که بلافاصله با اعتراض دو اپراتور اول و دوم مواجه شد. وزیر ارتباطات همچنین در پاسخ به اینکه آیا شما به دنبال بازگشت مخابرات به وزارت ارتباطات هستید گفت: به هیچ وجه این موضوع به این شکل صحت ندارد و ما به دنبال برگشت حاکمیت کابل مسی به مجموعه دولت هستیم چراکه معتقدیم سایر بازیگران عرصه ارتباطات همچون شرکتهای اینترنتی نیز باید از امکانات کابل مسی به صورت یکسان و رقابتی استفاده کنند.
