تومان0.00 0 سبد خرید
  • خانه
  • آموزش
    • ثبت نام کنفرانس ها
  • اخبار
    • امنیت و پدافند سایبری
    • انتخاب سردبیر
    • تجهیزات هوشمند
    • شهرداری و شهر هوشمند
    • فناوری اطلاعات
    • فناوری های نو
    • همایش ها و نمایشگاهها
  • بازی های رایانه ای
    • برنامه های ویندوزی
  • تبلیغات
  • دانلود
    • اپلیکیشن
    • نشریه زمان تحول
  • مقالات
    • گفتگو
    • مقالات
    • فیلم
    • نقد و بررسی
منو
  • خانه
  • آموزش
    • ثبت نام کنفرانس ها
  • اخبار
    • امنیت و پدافند سایبری
    • انتخاب سردبیر
    • تجهیزات هوشمند
    • شهرداری و شهر هوشمند
    • فناوری اطلاعات
    • فناوری های نو
    • همایش ها و نمایشگاهها
  • بازی های رایانه ای
    • برنامه های ویندوزی
  • تبلیغات
  • دانلود
    • اپلیکیشن
    • نشریه زمان تحول
  • مقالات
    • گفتگو
    • مقالات
    • فیلم
    • نقد و بررسی
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگنا | آزانس خبری فناوری > Blog > دسته‌بندی نشده > HP با برداشته شدن تحریم‌های ایران مخالف است
دسته‌بندی نشده

HP با برداشته شدن تحریم‌های ایران مخالف است

admin
Last updated: 1394/06/24 \ب.ظ\31 3:11 بعد از ظهر
By admin 6 Min Read
Share
SHARE

اچ پیاگنا- کارلی فیورینا، مدیرعامل سابق هولت پاکارد (HP) و نامزد جمهوریخواه ریاست جمهوری آمریکا یکی از طرفداران سرسخت حفظ تحریم‌های ایران است در حالیکه این شرکت فناوری تحت مدیریت وی با وجود تحریم‌های صادراتی سخت گیرانه، محصولاتی به ارزش میلیون‌ها دلار به ایران فروخت.

 

به گزارش آژانس خبری دولت الکترونیک (اگنا)، به نقل از ایسنا، جاش راگین – ستون نویس بلومبرگ ویو – در گزارش مفصلی نوشت: فیورینا که از سال ۱۹۹۹ تا سال ۲۰۰۵ به عنوان مدیرعامل هولت پاکارد خدمت کرد، اغلب از توافق دولت اوباما با ایران به این بهانه که رییس جمهور آمریکا با تسهیل سریع تحریم‌ها علیه ایران موافقت کرده و در مقابل امتیازات زیادی به تهران داده است، انتقاد می‌کند. وی در آوریل با بیان اینکه تحریم‌های ایران به سرعت برچیده می‌شوند، این مسئله را تحول خطرناکی توصیف کرده بود.

 

فیورینا اغلب به این اشاره می‌کند که به عنوان یک مدیر باسابقه، صلاحیت حضور در انتخابات ریاست جمهوری را داردو در ماه ژوییه گفته بود اگر در انتخابات پیروز شود و مجددا مذاکره کند، از توافق با ایران کنار خواهد کشید. وی همچنین هشدار داده بود که کشورهای اروپایی و همچنین روسیه و چین برای گشایش اقتصاد ایران تلاش می‌کنند و ایران را به دور زدن تحریم‌ها متهم کرده است.

 

آنچه که فیورینا هرگز به آن اشاره نکرد این است که در زمان مدیریت وی در هولت پاکارد، این شرکت از یک زیرمجموعه اروپایی و یک شرکت توزیع کننده در خاورمیانه برای فروش چاپگر و سایر تجهیزات رایانه به ارزش میلیون‌ها دلار به ایران استفاده کرد.

 

حضور هولت پاکارد در ایران نخستین بار در سال ۲۰۰۸ توسط بوستون گلوب گزارش شد. بررسی‌های این نشریه آمریکایی نشان داد که هولت پاکارد در سال ۱۹۹۷ با یک شرکت هندی جدید در دوبی به نام ردینگتون گلف پیمان همکاری بست. این شراکت در فروش محصولات هولت پاکارد به ایران به اندازه ای موفق بود که با کسب سهم ۴۱ درصدی تا سال ۲۰۰۷، این شرکت را در بازار ایران شماره یک ساخت.

 

همه شرکت‌هایی آمریکایی در سال ۱۹۹۵ که بیل کلینتون، رییس جمهور وقت آمریکا با صدور دو فرمان تحریم‌ها علیه ایران را تشدید کرد، از صادرات به ایران منع شدند. اگر مدیران هولت پاکارد از عملکرد شرکت ردینگتون در دوبی مطلع بودند، در این صورت قانون آمریکا را زیرپا گذاشتند.

 

پس از انتشار مقاله بوستون گلوب، کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا که نقض تحریم‌ها را مورد تحقیق قرار می‌دهد، در نامه ای به هولت پاکارد خواستار توضیح درباره فعالیتش در ایران شد. این شرکت در پاسخ اعلام کرد محصولاتی به ارزش بیش از ۱۲۰ میلیون دلار به ردینگتون گلف برای توزیع در ایران توسط یک زیرمجموعه مستقر در هلند فروخته است و به دلیل اینکه این فروش از طریق یک زیرمجموعه خارجی انجام گرفته بود، هولت پاکارد منکر نقض قانون تحریم شد.

 

زمانیکه فیورینا در سال ۲۰۱۰ برای حضور در سنای کالیفرنیا در برابر باربارا باکسر تبلیغ می‌کرد، ستاد انتخاباتی وی اطلاع داشتن فیورینا از فعالیت هولت پاکارد در ایران را تکذیب کرد و ستاد انتخاباتی وی درباره این گزارش هم حاضر به اظهارنظر نشد اما در سال ۱۹۹۹ مدیرکل هولت پاکارد برای امور منطقه خاورمیانه اظهار کرده بود ایران بازار بزرگی برای چاپگرهای هولت پاکارد است.

 

طبق گزارش سن خوزه مرکوری نیوز، خود فیورینا هم افزایش فروش هولت پاکارد در خاورمیانه را در سال ۲۰۰۳ تمجید کرد با اینهمه وی نامی از ایران نبرد. همچنین هولت پاکارد در سال ۲۰۰۳ شرکت ردینگتون گلف را به عنوان فروشنده سال خود انتخاب کرد و شرکت مذکور با انتشار بیانیه ای، اظهار کرد بذر شراکت ردینگتون-هولت پاکارد شش سال قبل برای بازار ایران کاشته شد.

 

البته همکاری هولت پاکارد با ردینگتون گلف در پی تحقیقات کمیسیون بورس و اوراق بهادر آمریکا محدود شد.

 

بعدها فیورینا در مبارزات انتخاباتی سال ۲۰۱۰ تا حدودی به فعالیت هولت پاکارد در ایران اذعان کرد و در مصاحبه با مجله لیدی گلوب با این عنوان که فناوری می‌تواند ایران را به روی دنیا باز کند، از آن دفاع کرد. وی اظهار کرده بود که فعالیت هولت پاکارد در ایران فروش جوهر چاپگر بود که تحت قانون صادرات، مجاز بوده است.

 

مقامات سابق در امور تحریم‌های ایران اظهار کرده اند که هولت پاکارد از حفره‌هایی که در سیستم تحریم‌ها وجود داشته بهره برده و فروش به ایران را از طریق یک زیرمجموعه خارجی انجام داده است.

 

طبق اطلاعات لابی سنای آمریکا، لابیست‌های هولت پاکارد از سال ۱۹۹۹ تا سال ۲۰۰۴ کنگره را برای پیگیری اصلاحات قانون تحریم‌ها تحت فشار قرار دادند. در سال ۲۰۱۳ اصلاحاتی در زمینه مقررات تحریم‌ها انجام گرفت که فروش تجهیزات ارتباطات شخصی مانند آیفون و رایانه‌های شخصی به ایران را مجاز کرد.

 

فیورینا در مصاحبه با شبکه سی بی اس در ماه ژوییه اظهار کرده بود من هرگز درباره توافق هسته ای با ایران مذاکره نکردم اما توافق‌های مهمی را انجام داده ام.

 

بر اساس این گزارش، فعالیت هولت پاکارد در ایران هم توافق مهمی بود که وی انجام آن را برگردن نگرفت با اینهمه این موضوع خواه درباره آن اطلاع داشته یا خیر به استدلال فیورینا مبنی بر اینکه تجربه مدیرعاملی وی را شایسته ریاست جمهوری می‌کند، کمک نمی‌کند.

You Might Also Like

تیک تاک برای نمایندگان آمریکایی ممنوع شد

این بازی های پولی اندروید را می‌توانید به صورت رایگان دانلود کنید

ذخیره پیش نویس مطالب ارسالی در اینستاگرام ممکن شد

ارائه خدمات اینترنت فوق سریع با خطوط انتقال برق

admin 1394-06-24
Share this Article
Facebook Twitter Email Print
Previous Article پارسی جو، جای گوگل را نمیگیرد
Next Article کشورهای اروپایی هنوز از ویندوز XP استفاده می کنند
Leave a comment

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Stay Connected

Facebook Like
Twitter Follow
Youtube Subscribe
Telegram Follow
- Advertisement -
Ad image

Latest News

چگونه قاب شفاف گوشی را که به رنگ زرد درآمده است، تمیز کنیم؟
سخنگوی هیأت‌رئیسه مجلس: طرح صیانت از دستور کار مجلس خارج شده است
دست رد ترکیه به پیشنهاد ایلان ماسک
تیک طلایی توییتر برای کسب و کارها ۱۰۰۰ دلار آب می‌خورد
Join Us!

Subscribe to our newsletter and never miss our latest news, podcasts etc..

[mc4wp_form]
Zero spam, Unsubscribe at any time.

Removed from reading list

Undo
Welcome Back!

Sign in to your account

Lost your password?