کاربران تلگرام نگران قابلیت جدید تلگرام نباشید

نکاتی که باید پس از آپدیت جدید تلگرام رعایت کنید

 انتشار نسخه جدید 5.8.0 تلگرام و رونمایی از قابلیت یافتن افراد نزدیک از نظر جغرافیایی عده‌ای را نگران کرده است که در هر موقعیتی قرار دارند، پروفایل تلگرام شان به سایرین نمایش داده می‌شود. از همین روی بی‌خیال دریافت این آپدیت شده‌اند.

اما در واقع چنین تفکری درست نیست. طی قابلیت جدید تلگرام تنها پروفایل افرادی به سایرین نمایش داده می شود که به بخش یافتن افراد و گروه‌های نزدیک مراجعه کنند در غیر این صورت حتی با وجود روشن بودن لوکیشن گوشی‌تان و هنگام استفاده عادی از تلگرام، به هیچ عنوان پروفایل شما به سایرین نشان داده نمی‌شود.

چطور عکس پروفایل خود را از دیگران پنهان کنیم؟
اما اگر مایلید گروه‌های نزدیک به خود را پیدا کنید ولی دوست ندارید کسی پروفایل و عکس شما را مشاهده نکند، به بخش تنظیمات (Settings) بروید. سپس گزینه privace and security (حریم خصوصی و امنیت) را انتخاب کنید. حال با گزینه‌هایی برای افزایش حریم خصوصی خود رو به رو می شوید.

با رفتن به بخش profile photo می‌توانید مشخص کنید که چه کسانی امکان مشاهده عکس پروفایل شما را داشته باشند. با انتخاب My Contacts تنها به مخاطبین خود اجازه می دهید که پروفایل تان را مشاهده کنند.

مراقب شماره‌تلفن‌تان باشید
طی آپدیت جدید تلگرام شما می توانید بدون داشتن شماره دیگران آن ها را به مخاطبین خود اضافه کنید و سپس شماره تلفن وی برای شما نیز به نمایش در می آید. قطعا چنین چیزی حریم خصوصی شما را به خطر می اندازد و به خصوص برای بانوان دردسرساز می شود. برای این که دیگران پس از استفاده از این قابلیت نتوانند شماره شما را مشاهده کنند باید در همین قسمت privace and security به بخش Phone number مراجعه کرده و نمایش شماره تلفن تان را محدود به مخاطبین خود (My Contacts) یا هیچکس Nobody تغییر دهید.



اگر سوالات دیگری درباره افزایش حریم خصوصی و حفظ امنیت خود در تلگرام دارید در بخش نظرات با ما در میان بگذارید.
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Loading...