عامل برداشت غیر مجاز ۵۰ میلیونیکه از روشن بودن بلوتوث سوء استفاده کرده بود در مشهد شناساییو دستگیر شد.

 

به گزارش شبکه خبری دولت الکترونیک, سرهنگ” عرفانی” رییس پلیس فتا خراسان رضویبا اعلام این خبر گفت: در راستایرسیدگیبه یک فقره پرونده واصله از دادسرایشهید قدوسیمشهد با موضوع برداشت غیر مجاز به مبلغ ۵۰ میلیون ریال از حساب بانکییکی از شهروندان مشهدی، مراتب بلافاصله در دستور کار تیم عملیاتیپلیس فتا استان قرار گرفت.
سرهنگ ” عرفانی” افزود: ماموران با انجام یکسریاقدامات فنیو پلیسیواستعلام از مبادیذیربط و همچنین تحقیقات گسترده در این راستا موفق شدند عامل سرقت از حساب شاکیرا شناساییکنند.
ویدر ادامه بیان داشت:کارشناسان پلیس فتا متهم پرونده که جوانی۲۳ ساله است را در اقدامیغافلگیرانه دستگیر کردند.
متهم در اعتراف به جرم خود با ندامت گفت: دو نفر در حال گفتگو در داخل یکیاز واگن هایمترو بودند که یکیاز آن دو نفر تقاضای
روشن کردن بلوتوث دوستش را برایارسال مطلبیکرد و من نیز از سر کنجکاویبلوتوثم را روشن و با شنیدن رمز بلوتوث  به فایلهایمتنیو ذخیره شده شاکیدسترسیپیدا کردم . با توجه به اینکه رمز دوم و شماره حساب فرد قربانیو همچنین رمز ccv2در فایل متنیموجود بود وسوسه شدم و با انتقال غیر مجاز وجه ، حساب شاکیرا خالیکردم.
سرهنگ عرفانیبه شهروندان هشدار داد :هنگام روشن کردن بلوتوث اطلاعات گوشیو فایلهایمتنیبه صورت دوطرفه منتشر میشود و قابلیت اشتراک پیدا میکنند. بنابراین ضمن اینکه در رمز گذاریبلوتوث گوشیخود نهایت دقت را مبذول داشته و از رمزهایآسان و قابل حدس حذر نمایید ، اطلاعات بانکیحساب خود را درون گوشیذخیره نکرده تا در صورت فقدان یا سرقت گوشی، افراد سود جو به اطلاعات حساب شما دسترسیپیدا ننمایند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *