درجه هوشی ربات جاروبرقی Hom-Bot ال جی در سطح یک کودک 6 تا 7 ساله است

محتوای جدول

اگنا-یک آزمایشگاه رباتیک، میزان هوشمندی ربات جاروبرقی Hom-Bot ال جی و چند ربات دیگر را ارزیابی کرد و ربات LG با درجه هوشی بسیار بالا، از رقیبان خود پیشی گرفت.

جاروبرقی Hom-Bot ال جی

 

شرکت ال جی حدود 16 سال پیش صنعت جاروبرقی را با عرضه اولین جاروبرقی رباتیک در دنیا متحول کرد. مهندسان ال جی با استفاده از سال‌ها تجربه در صنعت رباتیک لوازم خانگی، امسال جاروبرقی +HOM-BOT Turbo را عرضه کردند که توسط آزمایشگاه رباتیک و هوشمندی برترین دانشگاه کره یعنی دانشگاه بین‌المللی سئول تحسین شده است؛ آن هم به‌عنوان شبیه‌ترین ربات به انسان در صنعت جاروبرقی.

هوش مصنوعی و یا همان AI به عنوان هسته اصلی ربات‌های پیشرفته امروزی، معانی مختلفی دارد. یکی از این معانی به مفهوم یادگیری از طریق تجربه کردن اشاره می‌کرد. ربات‌ها برخلاف تصوری که فیلم‌های علمی تخیلی و هالیوود ایجاد کرده‌اند حتما لازم نیست هوشمند باشند، بلکه باید یک نوع کار را با روش درستی انجام دهند. بیشتر ربات‌های پیشرفته امروزی قابلیت یادگیری را دارند با این حال، بر اساس تحقیقات متخصصان دانشگاه سئول، این یادگیری در همه آن‌ها به سطح شناخت نمی‌رسد.

دانشگاه کره ربات های جاروبرقی شرکت‌های پیشرو را در سه حوزه قضاوت، پیش‌بینی و عملکرد تست کردند و نتایج را در هرکدام از این حوزه‌ها دسته‌بندی کردند. ربات جاروبرقی +HOM-BOT Turbo توانست بیشترین امتیاز را نصیب خود کند و هوش آن در سطح یک کودک اندازه‌گیری شود؛ در حالی که بقیه مدل‌ها، هوشی در سطح میمون و یا دلفین داشتند. بر اساس نتایج آزمایشگاه این دانشگاه، هوش جاروبرقی Hom-Bot ال جی در سطح یک کودک 6 تا 7 ساله است. مهندسان ال جی با استفاده از شبکه عصبی کانولوشن (CNN) توانستند به ربات، توانایی تشخیص انسان و سگ را با توجه به تصاویر ذخیره شده بدهند. توانایی ربات جاروبرقی Hom-Bot ال جی در پیش‌بینی و قضاوت (دو عنصر اصلی سنجش عملکرد AI) بسیار بهبود پیدا کرده است و به لطف فناوری DeepThinQ ال جی، آخرین مدل این جاروبرقی از رتبه هوشمندی میمون که دو سال پیش به دست آورده بود عبور کرده است.

تمایز جاروبرقی Hom-Bot ال جی از سایر جاروبرقی های رباتیک

چیزی که ربات +HOM-BOT Turbo مجهز به DeepThinQ ال جی را از دیگر رقبا متمایز کرده نه تنها توانایی تشخیص موانع و دست‌اندازها در بهترین حالت ممکن است بلکه در نظر گرفتن انسان در روند جاروکشی است. به‌عنوان مثال وقتی جاروبرقی در حین تمیز کردن به یک انسان می‌رسد مدت زمانی صبر می‌کند تا آن فرد از جلوی راه جاروبرقی کنار برود. در حالی که برای دیگر لوازم خانه، ربات ال جی متوجه می‌شود که نیازی به صبر کردن نیست و دور آن‌ها چرخیده و محیط را تمیز می‌کند. این قابلیت باعث شده که آزمایشگاه دانشگاه سئول، این ربات را لایق قرار گرفتن در دسته‌بندی کودک بداند.

 

منبع : گجت نیوز 

 

Image result for ‫تلگرام‬‎

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سایر مطالب پیشنهادی به شما

سایر مطالب پیشنهادی به شما

تماس با ما

خواندن این مطالب را هم به شما پیشنهاد می‌کنیم: