ساخت نخستین فیلم مستند روبات‌های ایرانی

محتوای جدول

ساخت نخستین فیلم مستند روبات‌های ایرانی به کارگردانی مجتبی فرزانه و مسعود سهیلی هم‌زمان با برگزاری هشتمین دوره مسابقات روباتیک کشوری «موش‌های هوشمند» در دانشگاه شهیدمدنی آذربایجان کلید می‌خورد.

به گزارش شبکه خبری دولت الکترونیک, فرزانه ساخت این فیلم مستند را آغازی برای پرداختن به ایده‌های نو در عرصه علم روباتیک و نشان دادن آن به علاقه‌مندان در سطوح مختلف و همچنین معرفی فعالان این عرصه علمی در کشور بیان کرد.
وی با بیان اینکه این فیلم مستند با همکاری پایگاه خبری هفت سینما و شرکت سیمیا فیلم ساخته خواهد شد، افزود: این فیلم مستند هم‌زمان با هشتمین دوره مسابقات روباتیک کشوری موش‌های هوشمند در دانشگاه شهیدمدنی آذربایجان کلید می‌خورد و تصویربرداری آن در مسابقات دیگری که در کشور برگزار می‌شود، ادامه خواهد داشت.
فرزانه گفت: در ساخت این مستند به شکلی برنامه‌ریزی می‌شود که تمام توانمندی دانشجویان خلاق ایرانی به تصویر کشیده شود تا زمینه حمایت بیشتر از این شاخه علمی در داخل کشور فراهم شده و نیاز کشور ما با توجه به وجود تحریم‌ها در این شاخه از علوم برطرف شود.
وی افزود: یکی از اهداف ساخت نخستین مستند روبات‌های ایرانی، نشان دادن خلاقیت جوانان ایرانی در دانشگاه‌هاست و هدف دیگر نیز برقراری ارتباط با جامعه علمی دانشجویان و استادان و نشان دادن خلاقیت‌های آنها به مراکز صنعتی، پزشکی، نظامی، پالایشگاه‌ها و نیروگاه‌های کشور است.
فرزانه افزود: این دوره از مسابقات که در دانشگاه شهیدمدنی برگزار می‌شود را باید مغتنم بشمریم چراکه این امر فضای خوبی را برای درگیری افکار عمومی با علم روباتیک و فرهنگ‌سازی عمومی فراهم می‌کند.
گفتنی است هشتمین دوره مسابقات ملی روباتیک موش‌های هوشمند از 16 تا 18 شهریور ماه در دانشگاه شهید مدنی آذربایجان برگزار می‌شود.
این دوره از مسابقات در محورهای روبات‌های عمود پرواز، نمایشی، زیردریایی، مین‌یاب، فوتبالیست، صنعتی، تعقیب خط ویژه و جنگجو برگزار می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سایر مطالب پیشنهادی به شما

سایر مطالب پیشنهادی به شما

تماس با ما

خواندن این مطالب را هم به شما پیشنهاد می‌کنیم: