رییس اسنتیتو تحقیقات تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از تشکیل بانک اطلاعاتی تغذیه با 22 هزار تحقیقات و مقاله خبر داد.
به گزارش شبکه خبری دولت الکترونیک, دکتر مجید حاجی فرجی گفت: برای اولین بار با تلاش همکاران انستیتو موفق به ایجاد دو بانک اطلاعاتی مهم در زمینه تحقیقات تغذیه در کشور شده ایم که شامل بانک اطلاعاتی تغذیه با 22 هزار تحقیق و مقاله است که تا سال 2012 جمع آوری شده اند و بانک اطلاعاتی مجموعه مقالات مرتبط با تغذیه در 10 سال اخیر که بازیابی شده و جزو اولین کشورهایی هستیم که این کارها را انجام داده ایم.
انعقاد تفاهمنامه کشوری تولید نان ملی
وی با اشاره تدوین آیین نامه مراقبت های تغذیه کودکان، افزود: ارتقای کیفیت نان نیز از برنامه های کاری سه ماهه اخیر انستیتو بوده است که با تاکید دکتر طریقت منفرد وزیر بهداشت انجام شده است.
وی افزود: کارگروه تخصصی و فنی این پروژه تشکیل شده و از وزارتخانه های مرتبط همچون صنعت، تجارت و جهادکشاورزی نیز نمایندگانی در این کارگروه حضور دارند.
وی ادامه داد: چالش های چندین ساله کیفیت و ارتقای نان در این کارگروه بررسی شده و در نهایت به یک تفاهمنامه رسیده ایم که اگر به امضای وزرای مذکور و رییس موسسه استاندارد برسد موجب ارتقای تولید نان در کشور خواهد شد.
تدوین اسناد ملی غذا و ایمنی غذایی
دکتر حاجی فرجی از تدوین دو سند ملی غذا و ایمنی غذایی توسط این انستیتو خبر داد و گفت: این اسناد با همکاری تمام سازمان ها و وزارتخانه های مرتبط با بحث غذا همچون وزارت جهاد کشاورزی و سازمان غذا و دارو تدوین شده اند.
وی افزود: کار تدوین سند ملی غذا در 60 جلسه گروهی انجام شده و 11 ماه طول کشید و تقدیم شورای سلامت و امنیت غذایی شده که اگر به تصویب برسد، اجرایی خواهد شد.
وی بیان داشت: هر سال 1000 نفر تدوین سند ایمنی غذا در بحث مواد غذایی و آشامیدنی را بر عهده داشته اند که این سند نیز باهمکاری سازمان غذا و دارو نهایی شده است.
رشد 417 درصدی مقالات انستیتو تحقیقاتی تغذیه
وی از رشد 417 درصدی مقالات انستیتو تحقیقاتی تغذیه خبر داد و اظهار داشت: علاوه بر مقالات داخلی مقالات خارجی نیز به نسبت سال 90 از رشد 150 درصدی برخوردار شده است.
پایلوت مجتمع تولیدنیمه صنعتی پلنت در 5 فاز
وی راه اندازی پایلوت مجتمع تولیدنیمه صنعتی پلنت در 5 فاز را مورد اشاره قرار داد و گفت: این مجتمع در 5 فاز در مدت دو سال به بهره برداری کامل می رسد و امروز فازهای اول و دوم آن با حضور وزیر بهداشت به بهره برداری خواهد رسید.
وی ادامه داد: در این مجتمع برقراری ارتباطات تحقیقاتی، مشاوره ای، آموزشی، تکنولوژیکی و فنی با موسسات دولتی و غیردولتی انجام خواهد شد.