به گزارش شبکه خبری دولت الکترونیک,
مسعود رجایی مدیرعامل شرکت دانشبنیان سازنده این توکنها گفت: این توکنها دارای ضریب امنیت بسیار بالاتر از استاندارد بینالمللی هستند. زیرا آنها علاوه بر الگوریتم رمز استاندارد جهانی دارای یک الگوریتم رمز بومی هستند از این رو سطح امنیت آنها بیشتر است.
وی افزود: بخشهای نظامی و امنیتی بسیاری از کشورهای پیشرفته نیز در حوزه امنیت و رمزنگاری تنها به استانداردهای بینالمللی اکتفا نمیکنند و علاوه بر آن از رمزنگاری بومی نیز استفاده
میکنند.
رجایی گفت: با استفاده از این خدمات، طراحان نرمافزار میتوانند امنیت کاربردهایی همچون انتقال، پردازش و ذخیره امن اطلاعات حساس، قفلگذاری نرمافزارهای ارزشمند، رمزنگاری با کلیدهای مخفی درون ماژول، احراز اصالت مطمئن کاربران و دیگر موارد را با سهولت هرچه بیشتر فراهم کنند.
مدیرعامل این شرکت دانشبنیان گفت: نصب نرمافزارهای مورد نیاز به صورت خودکار از حافظه داخلی توکن (سیدی رام مجازی داخلی)، نرمافزار مدیریت توکن فارسی و انگلیسی، قابلیت بهروزرسانی خودکار نرمافزار مدیریت توکن و پوشش کل فضای حالت برای تولید کلیدهای متقارن و نامتقارن از جمله ویژگیهای سختافزاری این توکنهاست.
این توکنها در ارایه هرگونه خدمات الکترونیک به شهروندان همچون دفاتر پیشخوان دولت، بانکها، دفاتر پلیس 10+ و دیگر موارد کاربرد دارد.
توکِن امنیتی (Security Token) سختافزاری کوچک است که برای ورود کاربر یک سرویس رایانهای به سامانه به کار میرود. به عبارت دیگر، این دستگاه یک دستگاه فیزیکی است که در اختیار کاربران مجاز قرار میگیرد تا به راحتی بتوانند برای استفاده از یک سیستم رایانهای هویت آنها تشخیص داده شود.