كارگروه تعامل پذيري دولت الكترونيكي تشكيل مي شود

محتوای جدول

 

 

 

شبکه خبري دولت الکترونيک- روز گذشته شوراي عالي فناوري اطلاعات با حضور اعضاء تشكيل و به منظور تامین محیط تعامل پذیری و بهره مندی از خدمات پایه و مورد نیاز دولت الکترونیکي مقرر شد تا طي يك ماه پس از ابلاغ مصوبه، كارگروه تعامل پذيري دولت الكترونيكي توسط دبيرخانه شورا تشكيل شود.

كارگروه تعامل پذيري دولت الكترونيكي تشكيل مي شود

هفتمين جلسه شوراي عالي فناوري اطلاعات با حضور معاونان برنامه ریزی و نظارت راهبردی و علمی و فناوری رئیس جمهور، وزرای دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، آموزش و پرورش، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، ارتباطات و فناوری اطلاعات و مشاور فرهنگی رییس جمهور برگزار شد.
بر اساس مصوبه اين جلسه، كارگروه تعامل پذيري دولت الكترونيكي با حضور نمايندگان وزارت خانه هاي ارتباطات،‌اطلاعات و دفاع و همچنين معاونت توسعه مديريت و منابع انساني،‌بانك مركزي، دبيرخانه شوراي عالي فناوري اطلاعات، دستگاه هاي متولي پايگاه اطلاعات و متقاضي اطلاعات تشكيل خواهد شد.
نحوه تعامل بين دستگاه متقاضي و دارندگان پايگاه داده پايه كشور جهت تعيين و تبادل اقلام اطلاعاتي مورد نياز و رفع اختلاف هاي احتمالي موجود در اين حوزه،‌از ديگر مصوبات جلسه هفتم شوراي عالي فناوري اطلاعات است.
اين مصوبه زيرساخت هاي توسعه خدمات الكترونيكي دستگاه ها را فراهم خواهد كرد.
همچنين مقرر شد، طي سه ماه پس از ابلاغ مصوبه،طرح شبكه اختصاصي دستگاه ها از سوي خود دستگاه ها به سازمان فناوري اطلاعات ايران ارائه شود.
از سوي ديگر در اين جلسه مصوب شد تا طرح كلي کریدورهای علم و فناوری کشور توسط يك كارگروه متشكل از معاونان برنامه ریزی و نظارت راهبردی و علمی و فناوری رئیس جمهور و همچنين دبير شوراي عالي فناوري اطلاعات و شوراي عالي عتف آماده و به دولت ارائه شود.
گفتنی است کریدورهای علم و فناوری را ترکیب منسجمی از دانشگاه ها، پارکهای فناوری، مراکز تحقیقی و پژوهشی، شرکتهای با فناوری برتر، سرمایه های مخاطره پذیر، امکانات و زیرساختهای فیزیکی و نهادی و سرمایه انسانی می دانند که در یک محدوده خاص جغرافیایی با یک مدیریت متمرکز و ساختار حقوقی خاص با اتصال با یک بازار مصرف، محصولات و خدمات دانش محور را تولید می کنند.
اين گزارش حاكي است، دکتر اسحاق جهانگیری،‌ معاون اول رییس جمهور در هفتمين شوراي عالي فناوري اطلاعات،‌ با اشاره به برنامه ریزیهای دولت برای توسعه فناوری اطلاعات و سرمایه‌گذاری در بخش شبکه ملی اطلاعات گفت: بازارهای جدیدی در کشور در بخش فناوری اطلاعات در حال شکل گیری است و انتظار می رود با توسعه این بخشها، بخش مهمی از دغدغه اشتغال افراد تحصیل کرده جامعه برطرف شود.
وي اظهار داشت: طرح شبکه ملی اطلاعات و توسعه فناوری اطلاعات اتفاق مهمی است که می تواند هم در بخش فرهنگی، سیاسی و اجتماعی و هم در بخش اقتصادی کشور تحولات بزرگی ایجاد کند.
وي خاطرنشان كرد: با توانمندی و ظرفیت فراوانی که در نیروهای دانشگاهی کشور وجود دارد و با برنامه ریزی و سرمایه گذاریهایی که قرار است در بخش فناوری اطلاعات انجام شود، انتظار می رود دستگاه های اجرایی در خصوص برنامه ها و چشم اندازهای موجود در بخش فناوری اطلاعات و شبکه ملی اطلاعات به یک دیدگاه و رویکرد مشترک دست پیدا کرده و بطور هماهنگ در این زمینه تلاش کنند.
دکتر جهانگیری همچنین با تاکید بر اهمیت توسعه کریدورهای علمی و فناوری در کشور، خواستار تشکیل جلسه ای کارشناسی متشکل از بخشهای مربوطه برای بررسی راهکارهای توسعه کریدورهای علمی و فناوری و ارائه گزارش آن در جلسات آتی این شورا شد.
همچنين، ‌در اين جلسه، ‌معاون برنامه ريزي و نظارت راهبردي رياست جمهوري،‌ با اشاره به اهميت جايگاه علم و فناوري اظهارداشت: منابع حاصل از برنامه براي اهداف رشد بالاي اقتصادي كافي نيست و تنها راه تحقق اهداف، بهره گيري از فناوري است.
بر اساس اين گزارش،‌ دبیر شورای عالی فناوری اطلاعات در اين جلسه، گزارشی از پیشرفت طرح شبکه ملی اطلاعات، چالشهای پیش رو و الزامات این طرح ارایه کرد.

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سایر مطالب پیشنهادی به شما

سایر مطالب پیشنهادی به شما

تماس با ما

خواندن این مطالب را هم به شما پیشنهاد می‌کنیم: