محققان با دستکاری ژن سیب زمینی و افزایش تاب آوری آن را برای نسل های بعد حفظ می کنند

محتوای جدول

به گزارش پایگاه خبری اگنا، در حال حاضر سیب زمینی از پرمصرف ترین ماده غذایی در جهان محسوب میشود. از طرفی تغییرات آب و هوایی نیز آن را با تهدیداتی روبرو کرده است. گروهی از دانشمندان دانشگاه مک گیل به دنبال ابرپانژنوم سیب زمین هستند تا بتوانند آن را تاب آور تر کنند.

ابرپانژنوم مجموعه از تغییرات ژنتیکی است برای گونه های مختلف است. در حال حاضر محققان یک ابرپانژنوم گسترده برای سیب زمینی ایجاد کرده اند که در خود ۶۰ گونه از انواع سیب زمین و حتی نوع وحشی را دارد. در این مطالعه تجزیه و تحلیل داده های پایگاه عمومی بانک ژن در کانادا، ایالات متحده و پرو از طریق ابررایانه ها انجام شد. این ابرپانژنوم نشان دهنده تنوع ژنتیکی سیب زمینی است.

محققان امیدوارند این ابرپانژنوم یک منبع ارزشمند برای استفاده در روش های اصلاح ژنتیکی باشد. آنها قصد دارند یک ابرسیب زمینی تولید کنند که بتواند در برابر تغییرات آب و هوایی مقاومت داشته و باعث امنیت غذایی میلیون ها انسان شود.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سایر مطالب پیشنهادی به شما

سایر مطالب پیشنهادی به شما

تماس با ما

خواندن این مطالب را هم به شما پیشنهاد می‌کنیم: