نظام پایش شاخص‌های فاوا ابلاغ شد

محتوای جدول

معاون وزیر ارتباطات و رییس سازمان فناوری اطلاعات ایران گفت: 93 شاخص برای پایش فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور توسط سازمان فناوری اطلاعات ایران و با همکاری دستگاه‌های مختلف تدوین و برای اجرا به تمامی‌ دستگاه‌های اجرایی ابلاغ شد.

به گزارش شبکه خبری دولت الکترونیک, علی حکیم‌جوادی با بیان این مطلب افزود: براساس تبصره سه ماده 46 قانون برنامه پنجم توسعه جمهوری اسلامی‌ ایران، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات باید برای ارزیابی شاخص‌ها و وضعیت در ابعاد ملی، منطقه‌ای و بین‌المللی، نظام پایش شاخص‌های فناوری اطلاعات و ارتباطات را تا پایان سال دوم برنامه، تدوین می‌کرد. وی افزود: بر همین اساس،‌ سازمان فناوری اطلاعات ایران با همکاری موسسه تحقیقات فاوا و استفاده از تجارب دو دانشگاه معتبر کشور و مشارکت تمامی‌دستگاه‌های اجرایی دارای تکلیف و استفاده از نظرات خبرگان این حوزه و نیز استفاده از مشاوره‌های دفتر آمار اتحادیه جهانی ارتباطات ITU، نسبت به تدوین نظام پایش شاخص‌های فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور اقدام کرد.

بخش‌های مختلف نظام پایش شاخص‌های فناوری اطلاعات و ارتباطات
معاون وزیر ارتباطات درباره بخش‌های مختلف این نظام گفت: نظام پایش شاخص‌های فناوری اطلاعات و ارتباطات در کشور، شامل مدل مفهومی ‌تدوین شاخص‌ها، مجموعه کلیدی شاخص‌های فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور، روش سنجش، ارزیابی و تحلیل شاخص‌های فناوری اطلاعات در کشور، مشخص شدن نهاد متولی تامین زیرساخت‌های فنی، آموزشی و پژوهشی و سازوکارهای لازم به منظور تعامل با نهادهای بین‌المللی است.
وی گفت: براساس این شاخص‌ها می‌توان میزان عمل به قانون برنامه پنجم توسعه، مصوبات هیات وزیران در حوزه فاوا و الزامات سایر اسناد بالادستی را اندازه‌گیری کرد.
جزییات شاخص‌ها
رییس سازمان فناوری اطلاعات ایران در خصوص جزییات شاخص‌های تعریف شده در این نظام گفت: نظام پایش شاخص‌های فناوری اطلاعات و ارتباطات در کشور، شامل 93 شاخص است که از این تعداد، 11 شاخص به روش آمارگیری تخصصی قابل احصا‌ هستند.
وی افزود: 12 شاخص برای محور توسعه زیرساخت‌های فناوری اطلاعات، هفت عدد در حوزه گسترش امنیت فضای تولید و تبادل اطلاعات، چهار شاخص در زمینه ‌اقتصاد فناوری اطلاعات و پنج عدد برای بخش پژوهش و توسعه در حوزه فناوری اطلاعات وارتباطات تعریف شده است. رییس سازمان فناوری اطلاعات ایران گفت: از دیگر محورها و شاخص‌های تعریف شده در این نظام می‌توان به 13 شاخص برای دولت الکترونیکی،‌ پنج عدد در حوزه سلامت و رفاه الکترونیکی، پنج شاخص در زمینه تجارت و کسب و کار الکترونیکی، 13 شاخص برای آموزش و یادگیری الکترونیکی و 12 عدد در خصوص شاخص توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات اتحادیه جهانی مخابرات اشاره کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سایر مطالب پیشنهادی به شما

سایر مطالب پیشنهادی به شما

تماس با ما

خواندن این مطالب را هم به شما پیشنهاد می‌کنیم: