هدف بخش تجارت الکترونیک توسعه امضای الکترونیک است.

محتوای جدول

 

 

 

وزارت صنعت:هدف ما در بخش تجارت الکترونیک توسعه امضای الکترونیک است

شبکه خبری دولت الکترونیک- صدور امضای الکترونیکی توسط اسناد رسمی انجام می‌شود و از هشت هزار دفترخانه 3400 تای آنها این مجوز را صادر می‌کنند که مدت آن یکساله است و در صورت تمدید آن افراد از تخفیف برخوردار می‌شوند.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: یکی از برنامه‌های ما در بخش تجارت الکترونیک تاسیس یک پنجره واحد برای تجارت است تا تجار بتوانند آسان‌تر اطلاعات را رد‌وبدل کنند.
 
 علی اصغر توفیق با بیان این‌که امروزه بازرگانان برای انجام فعالیت‌های خود باید به سازمان‌هایی مثل حمل‌ونقل، گسترش بنادر، انبار و بانک مرکزی روبه‌رو شوند، افزود: از مزایای تاسیس این پنجره، جلوگیری از جعل اسناد و سوء استفاده و بالارفتن سرعت و دقت در گردش اطلاعات است.
 
وی خبر داد: این طرح تا پانزدهم اسفند‌ماه سال 1393 افتتاح خواهد شد.
 
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به این‌که خریدار و فروشنده بزرگ در بخش تجارت، دولت است تصریح کرد: می‌خواهیم با تاسیس سامانه شتاب فروشندگان را به این سامانه بیاوریم تا با هم رقابت کنند و خریداران با مراجعه به این سامانه می‌توانند نیازهای خود را رفع کنند.
 
توفیق افزود: تا پایان سال 1392، 315 میلیارد ریال از این طریق مبادله شد و در شش ماهه امسال این رقم به 365 میلیارد افزایش یافت و تاکنون پنج هزار معامله از این طریق انجام شد.
 
وی با بیان این‌که می‌خواهد یک نماد تجارت الکترونیک برای عرضه روی سایت‌ها ایجاد کند، افزود: تا الان حدود 5700 سایت این نماد اعطا شد ولی با این حال خیلی از مردم و سایت‌ها از آن خبر ندارند و باید در این زمینه اطلاع‌رسانی شود.
 
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت همچنین با اشاره به این‌که تاکنون فقط مرکز بورس و شرکت نفت از امضای الکترونیک استفاده می‌کنند، بیان کردک یکی دیگر از اهداف ما در بخش تجارت الکترونیک توسعه امضای الکترونیک است.
 
توفیق ادامه داد: صدور امضای الکترونیکی توسط اسناد رسمی انجام می‌شود و از هشت هزار دفترخانه 3400 تای آنها این مجوز را صادر می‌کنند که مدت آن یکساله است و در صورت تمدید آن افراد از تخفیف برخوردار می‌شوند.
 
وی با ارائه‌ی آمارهایی از تجارت الکترونیکی در کشور‌های ژاپن، آمریکا و بریتانیا گفت: حدود 3.5 درصد از تولید ناخالص اروپا از تجارت جهانی به دست می‌آید و از این مقدار انگلیس بیشترین سهم را دارد.
 
وی با بیان این‌که اکنون از 70 کشور در زمینه‌ی تجارت الکترونیکی 69 هستیم، تصریح کرد: ایران 9 هزار میلیارد ریال فروش الکترونیکی داشته که این مقدار بسیار کم است.
 
همچنین در این نشست پاریاب دبیرکل این همایش گفت: ما اکنون به حالت سنتی تجارت می‌کنیم، بسیاری از تجار ما در خارج با مشکل فروش روبه‌رو هستند و باید نمایشگاه‌های مجازی را گسترش دهیم تا نیاز به مشتری صرف شود.

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سایر مطالب پیشنهادی به شما

سایر مطالب پیشنهادی به شما

تماس با ما

خواندن این مطالب را هم به شما پیشنهاد می‌کنیم: