اگنا- مدیر کل راهبری سیستم های سازمان تامین اجتماعی گفت: نگاه مدیران ارشد سازمان ها باید از نگاه پشتیبان به It به عنوان یک مبحث Pro active تغییر کند.
به گزارش آژانس خبری دولت الکترونیک(اگنا)، پورحسینی در مصاحبه با خبرنگار اگنا بیان کرد: بیمه تامین اجتماعی یک سازمان هزینه محور است به این معنا که هیچ کمکی از جانب ارگان ها یا سازمان های دولتی نمی شود. در واقع این خود سازمان است که باید هزینه های خود را مدیریت کند و به همین جهت برای ارائه سرویس های بهتر و صرفه جویی در هزینه های خود نیاز است که به سمت فناوری اطلاعات برویم.
وی افزود: با توجه به توسعه ای که در دنیا در صنعت IT وتکنولوژی اطلاعات و ارتباطات اتفاق افتاده است لذا سازمان تأمین اجتماعی هم در این سمت حرکت کرده که خدمات خود را به صورت غیر حضوری و متمرکز ارائه دهد.
مدیر کل راهبری سیستم های سازمان تامین اجتماعی در پاسخ به سوال خبرنگار اگنا مبنی بر اینکه در حوزه تحقق دولت الکترونیک چه اقداماتی انجام دادید، خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه در بحث دولت الکترونیک، همکاری و همیاری بسیار خوبی با دولت داشته ایم و همانطور که مستحضر هستید در پنجمین جشنواره فاوا که از سوی وزارت ارتباطات برگزار شد، سازمان تأمین اجتماعی مقام اول را در این حوزه کسب کرد، علی رغم اینکه ما سازمان خصوصی یا نیمه دولتی محسوب می شویم و هیچ کمکی از جانب بخش دولتی برای هزینه کرد بخش It دریافت نمی کنیم، اما بیشترین خدمات رسانی و سرویس دهی را بر اساس سیاست گذاری هایی که در دولت الکترونیک شکل گرفته، ارائه می دهیم.
وی افزود: در حال حاضر هم سرویس هایی که ارائه می شود در راستای سیاست های دولت الکترونیک است و هم راستا با این موضوع مدیریت ارشد سازمان آقای دکتر نوربخش، بر پایی نهضت It در سازمان را هدف اصلی قرار داده اند و در واقع هدف سازمان رسیدن به تأمین اجتمتعی الکترونیک می باشد. به این معنا که بتوانیم تمامی سرویس های خود را از طریق بستر وب و یا غیر حضوری به مردم ارائه دهیم.
پورحسینی ادامه داد: برای رسیدن به این هدف، بیش از 40 طرح در حوزه It سازمان تأمین اجتماعی تدارک دیده شده است و همراهی خوبی هم از سوی هیأت مدیره سازمان انجام شده است.
وی در خصوص اینکه چرا در حوزه فاوا با توجه به سرمایه گزاری های کلان، شاهد پیشرفت چشمگیر نیستیم بیان کرد: متأسفانه زیر ساخت های کشور ما به نحو مطلوبی شکل نگرفته و مهیا نشده است. در یک دوره خاصی به صنعت It نگاه تفننی وجود داشتو در واقع یک نگاه پشتیبان به It می شد و این امر باعث می شد که It نتواند به عنوان یک سرویس در خدمت سازمان ها و به تبع مردم باشد.
او اظهار نمود: در حال حاضر آنچه که اهمیت دارد این است که دولت برای تحقق اهداف خود در زمینه It، باید با برگزاری نشست ها و همایش های تخصصی فناوری اطلاعات و استفاده از تجربیات متخصصان و خبرگان این حوزه و سرمایه گذاری دولت و به جا موجبات پیشرفت و ترقی در این حوزه را فراهم کند.
در پایان پورحسینی ادامه داد: به نظر بنده اگر Vision مدیریت ارشد سازمان ها از نگاه پشتیبان به It به عنوان یک مبحث Pro Active تغییر کند، این صنعت می تواند در جامعه و در بخش های مختلف حاکمیتی ظهور پیدا کند و نمایان شود.
تهیه و تنظیم : وحید احمدی