جستجو کردن
بستن این جعبه جستجو.

50 درصد جمعيت كشور از پرونده سلامت برخوردار مي شوند.

محتوای جدول

 

 دكتر زراعتي در كارگاه آموزشي آشنايي با سامانه پرونده الكترونيك سلامت بر انجام كار تيمي تاكيد كرد و گفت: همكاران حوزه IT بايد زير ساخت هاي لازم براي اجرايي شدن اين طرح را در دانشگاه ها ايجاد كنند.

به گزارش شبکه خبری دولت الکترونیک، وي افزود: اين مجموعه وظيفه دارد اهداف وزارتخانه را به زبان IT ترجمه كند و به مخاطبان ديگر ارجاع دهد.
دبير كميته فناوري اطلاعات وزارت بهداشت و مدير آمار و فناوري اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی تهران پرونده الكترونيك سلامت را جدا از پرونده بيماري افراد خواند و گفت: يكي از وظايف پزشك خانواده ايجاد پرونده الكترونيك سلامت براي ايرانيان است كه مجموعه معاونت بهداشتي وزارت بهداشت در تعدادي از استان ها و شهرها اين طرح را دنبال مي كند و قرار است تا 50 درصد جمعيت كشور از اين پرونده برخوردار شوند.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سایر مطالب پیشنهادی به شما

سایر مطالب پیشنهادی به شما

تماس با ما

خواندن این مطالب را هم به شما پیشنهاد می‌کنیم: