تجهیزات داخلی «انتقال نوری» جایگزین نمونه خارجی شد

اگنا-فناوری های نو-استارتاپ-بومی سازی-تجهیزات ارتباطی-مخابرات-انتقال نوری

محتوای جدول

اگنا-فناوری های نو-استارتاپ-بومی سازی-تجهیزات ارتباطی-مخابرات-انتقال نوری

 

محققان یک استارت آپ ایرانی موفق به تولید تجهیزات ارتباطی و مخابراتی شدند که با این اقدام این محصولات تحریمی در کشور بومی‌سازی شدند.

یک استارت اپ ایرانی فعال در زمینه تولید تجهیزات ارتباطی و مخابراتی (انتقال نوری) در راستای تحقق توسعه ارتباطات و فناوری‌های نوین ارتباطی گام برداشت.

این استارت اپ محصولات خود را که قبلاً در انحصار شرکت‌هایی همچون زیمنس و ای بی بی بود با همت فناورانه در داخل تولید و بومی کرد.

سجاد مؤمنی مدیر این استارت اپ ایرانی در خصوص یکی از محصولات خود گفت: OTN یکی از محصولاتی است که با همت محققان توسط این استارت آپ بومی شد. این محصول قابلیت انتقال دیتا تا ۲ ترابایت را روی فیبر نوری فراهم می‌کند و نیاز بحرانی به ایجاد ارتباط در زمان وقوع سیل در لرستان با این محصول برطرف شد تا زیرساخت‌ها ایجاد شود.

وی ادامه داد: محصول بعدی مالتی پلکسر ( PDH) نام دارد که به عنوان نوعی انتقال دهنده در سیستم‌های مخابراتی با پهنای باند ۱.۲۵ گیگابیت بر ثانیه محسوب می‌شود. در گذشته از محصولات شرکت‌هایی همچون هوآوی-zte- فایبر هوماستفاده می‌شد که با بومی شدن آن در کشور این محصول جایگزین نمونه خارجی شد.

به گفته مؤمنی، ماژول فیبر نوری(SFP) نیز یکی دیگر از محصولات این استارت اپ است که کار تبدیل دیتای الکتریکی به لیزر یا نوری را انجام می‌دهد.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سایر مطالب پیشنهادی به شما

سایر مطالب پیشنهادی به شما

تماس با ما

خواندن این مطالب را هم به شما پیشنهاد می‌کنیم: