راه‌اندازی “مدرسه مجازی فقاهت” در قم

محتوای جدول

به تازگی محققان کشور سایت «مدرسه فقاهت» را راه‌اندازی کرده‌اند که با وجود آن کاربران می‌توانند از کلاس‌های درس استادان حوزه‌های علمیه قم، کشور و سه کشور دیگر بهره‌مند شوند، همچنین آنها می‌توانند به صورت رایگان از کتابخانه مجازی در حوزه‌های مرتبط استفاده کنند.

به گزارش شبکه خبری دولت الکترونیک, احمد ملکی، از محققان این طرح هدف از راه‌اندازی این سایت را استفاده از محتوای دروس حوزه‌های علمیه دانست و گفت: این سایت به طلبه‌های حوزه‌های علمیه امکان می‌دهد که در هر زمان بتوانند از کلاس‌های درس به صورت زنده و یا دانلود در زمان غیر از ساعت کلاس بهره‌مند شوند.
وی با تاکید بر اینکه طلبه‌ها می‌توانند در زمان معینی از دروس استادان مورد نظر بهره‌مند شوند، گفت: در صورتی که فرد طلبه موفق نشد در زمان معین از مطالب ارایه شده استفاده کند، می‌تواند درس مورد نظر را در زمان دیگر از طریق سایت «مدرسه فقاهت» به صورت صوتی دانلود کند.
ملکی دسترسی به متن دروس ارایه شده در کلاس‌های حوزوی را از دیگر امکانات این سایت نام برد و گفت: به منظور دسترسی طلاب به متن مباحث مطرح شده در کلاس، عده‌ای از شاگردان که از سوی استاد مورد نظر تایید شده باشند متن موضوعات ارایه شده از سوی استاد را تهیه و با ارسال آن ما این متن را در سایت بارگذاری خواهیم کرد.
وی تنوع استادان را از مزایای این سایت عنوان کرد و افزود: در سایت راه‌اندازی شده استادان متنوعی در نظر گرفته شده است و طلاب می‌توانند استادان خود را انتخاب و از آموزش‌های وی به صورت مجاری بهره‌مند شوند.
آموزش مجازی فقه، اصول، تفسیر و فلسفه
ملکی فقه، اصول، تفسیر و فلسفه را از جمله دروس ارایه شده در این سایت دانست گفت: هر طلبه‌ای می‌تواند درس مورد نظر را با استاد مدنظر انتخاب و در برنامه آموزشی آن شرکت کند.

کتابخانه مجازی
این محقق بخش کتابخانه مجازی را از دیگر بخش‌های این سایت دانست و در این باره توضیح داد: در متون درسی که در سایت آورده شده در صورتی که احادیث و یا روایتی در متن باشد منابع آن به صورت پاورقی آورده شده است که این منابع در کتابخانه مجازی این سایت لینک شده است.
وی افزود: علاوه بر این کاربران می‌توانند به صورت مستقیم از منابع این کتابخانه استفاده کنند. این کتابخانه حاوی 9 هزار کتاب در حوزه‌هایی چون اصول، قرآن، علوم حدیث، اخلاق، عقاید، ادیان و فقه است.

ویکی فقه
ملکی با بیان اینکه بخش «ویکی فقه» نیز در این سایت راه‌اندازی شده است گفت: در این بخش مقالات طلاب در حوزه‌های مرتبط بارگذاری شده است و در صورتی که طلاب و محققانی مقالاتی در این زمینه‌ها داشته باشند با ارسال آن ما پس از داوری آن را در ویکی فقه بارگذاری خواهیم کرد.
محقق راه‌اندازی این سایت با تاکید بر اینکه در این سایت تعامل میات عالمان با عالمان و شاگردان با عالمان و استادان پیش‌بینی شده است، گفت: در صورتی که شاگردان در زمان مشاهده پخش زنده درس استادان با سوالی مواجه شدند آن سوال پرسیده می‌شود و در صورتی که آن سوال قابل مطرح کردن باشد در کلاس پخش و استاد به آن پاسخ می‌دهد.
وی با بیان اینکه این سایت تنها حوزه علمیه را پوشش نمی دهد، افزود: این سایت سخنرانی استادان حوزه‌های علمیه مشهد، نجف، کربلا، افغانستان و لبنان را تحت پوشش دارد و در بخش آرشیو آن نیز استادانی که سخنرانی آنها به صورت کاست است جمع‌آوری و در این سایت بارگذاری شده است.
ملکی دسترسی به این سایت را رایگان اعلام کرد و گفت: علاقه‌مندان با مراجعه به سایت مدرسه فقاهت به آدرس www.eshia.ir از بخش‌های مختلف آن بهره‌مند شوند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سایر مطالب پیشنهادی به شما

سایر مطالب پیشنهادی به شما

تماس با ما

خواندن این مطالب را هم به شما پیشنهاد می‌کنیم: