هک شدن سایت اختصاصی گوگل در مالزی

محتوای جدول

هک شدن حساب کاربری یکی از فروشندگان دامنه‌های اختصاصی کشور مالزی یعنی .my موجب شد تا سایت اختصاصی گوگل در مالزی نیز هک شود.

خبرگزاری فارس: علت هک شدن سایت مالزیایی گوگل مشخص شد

به گزارش شبکه خبری دولت الکترونیک,وی که پس از این رویداد با انتقادهای شدیدی مواجه شده می گوید قصد دارد امنیت حساب کاربری خود را تقویت کند تا اجازه حملات جدید به دامنه های .my داده نشود.

مرکز اطلاعات شبکه مالزی موسوم به MYNIC با صدور بیانیه ای در این زمینه اعلام کرد که علت هک شدن سایت‌های www.google.my و www.google.com.my به دقت در دست بررسی است و هکرهایی که نام خودشان را Team Madleets گذاشته‌اند به مدت چند ساعت توانستند کنترل آن را در دست بگیرند.

MYNIC که مدیریت اسامی دامنه اختصاصی مالزی را بر عهده دارد به بیش از 50 شریک تجاری اجازه داده تا این دامنه ها را به فروش برسانند. هکرها توانسته بودند با تغییر دی ان اس های سایت گوگل در مالزی دسترسی به آن را در سراسر جهان مختل نمایند.

MYNIC از افشای نام و مشخصات فروشنده مقصر خودداری کرده ولی تصریح نموده که اقداماتی را برای افزایش  امنیت فروشندگان انجام خواهد داد و تصریح نموده که اسامی کاربری و کلمات عبور هیچ یک از کاربران افشا نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سایر مطالب پیشنهادی به شما

سایر مطالب پیشنهادی به شما

تماس با ما

خواندن این مطالب را هم به شما پیشنهاد می‌کنیم: