رییس کمیسیون حمایت از تولید ملی و نظارت بر اجرای سیاستهای کلی اصل 44 مجلس، گفت: احتمال بازگشت مخابرات به دولت ممکن نیست.
به گزارش شبکه خبری دولت الکترونیک,حمیدرضا فولادگر درباره احتمال بازگشت شرکت مخابرات با توجه به ایرادات وارده، گفت: انتقاداتی بوده است، اما امکان بازگشت نیست و به جای بازگشت بهتر است ساختار مخابرات رقابتی و نظارتها بیشتر شود.
نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی افزود: اگر ساختار شرکت مخابرات رقابتی و رگولاتوری نظارتش را بر فعالیت این شرکت بیشتر و جدیتر کند بسیاری از مسایل حل میشود.
وی در این باره که آیا بهتر نیست دبیر شورای عالی مجازی وزیر باشد تا تنش بین وزارتخانه و این شورا کاهش یابد، گفت: این شورا فراقوهای است و اینکه دبیر شورا هماکنون وزیر ارتباطات است، موقتی است و باید یک دبیر برای انجام انتخاب شود.
وی درباره بازگرداندن مرکز ملی فضایی و سازمان فضایی، گفت: اگر به پروژههای مهم و فضایی لطمه نزند یکپارچگی خوب است و موافقیم به وزارت ارتباطات برگردد.
فولادگر گفت: آقای ترکان در حال بررسی این موضوع است که کدام یک از نهادهایی که وابسته به نهاد ریاست جمهوری هستند به وزارتخانههای مربوطه برگردد و چه نهادهایی وابسته بماند یا آنهایی که باید ساختارشان عوض شود.
وی درباره ضرورت اصلاح ساختار وزارت ارتباطات، گفت: وزارت ارتباطات قانون مستقل دارد که براساس آن وزارتخانه شکل گرفته است از این رو اصلاح ساختار براساس قانون اشکالی ندارد.
این عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با بیان اینکه سال قبل که بحث ادغام وزارت ارتباطات با سایر وزارتخانهها مطرح شد مخالفت کردیم چون معتقد بودیم هنوز بسیاری از کارها مانده است و وزارت ارتباطات باید آنها را به سرانجام برساند گفت: بسیاری از وظایف وزارت ارتباطات قابلیت برون سپاری را دارد اما این به معنای ساقط شدن وظیفه نظارتی وزارتخانه بر حسن اجرای وظایف واگذار شده نیست.
ایرادات واگذاری مخابرات اصلاح شود
در همین حال عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس نیز ضمن مخالفت با بازگشت مخابرات به دولت معتقد است: اشکالاتی که در واگذاری سهام شرکت مخابرات ایران وجود دارد باید برطرف شود.
حسین گروسی با تاکید بر اینکه طبق اصل 44 قانون اساسی باید در واگذاری تصدی امور دولتی اعتمادسازی شود، افزود: سهام شرکتهای دولتی براساس اصل 44 قانون اساسی باید انجام شود و به شبه دولتیها واگذار نشود.
نماینده مردم شهریار، شهر قدس و ملارد در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه اگر مردم به واگذاریها اعتماد کنند سرمایههایشان را در کارهای مولد صرف خواهند کرد نه دلالی، گفت: برگشت مخابرات به دولت را قبول ندارم اما دولت برخی امور که حاکمیتی است را میتواند با تفاهم مدیریت کند.
وی در ادامه درباره رفع محدودیت در سرعت اینترنت گفت: باید سرعت پهنای باند و اینترنت را افزایش دهیم به دلیل اینکه امور بانکی مردم و مبادلات بازرگانی به صورت الکترونیکی انجام میشود.