ITU: نصف مردم جهان تا 2017 آنلاین میشوند.

محتوای جدول

 

 

 

ITU: نصف مردم کره زمین تا 2017 آنلاین میشوند

براساس اعلام ITU، در سه سال آینده به علت رشد سریع تکنولوژی، تلفن‎های هوشمند و تبلت‎ها، نیمی از جمعیت جهان به اینترنت دسترسی خواهند داشت.
 
به گزارش آژانس خبری صنعت ارتباطات (سینا)، آمارها نشان می‎دهد بیش از ۴۰ درصد مردم جهان آنلاین هستند و همچنین آمار کاربران اینترنت در سال ۲۰۱۳ از ۲٫۳ میلیارد تا آخر سال جاری به ۲٫۹ میلیارد خواهد رسید.
تا پایان سال ۲۰۱۴ بیش از ۲٫۳ میلیارد نفر از پهنای باند بی‎سیم استفاده خواهند کرد که این مقدار احتمالا تا پنج سال دیگر به ۷٫۶ میلیارد خواهد رسید.
درحال حاضر پهنای باند بی‎سیم بیش از سه برابر پهنای باند معمولی است و انتظار می‎رود پهنای باند فضای مجازی نیز باز هم افزایش پیدا کند چراکه درحال حاضر ۱٫۹ میلیارد نفر در حال استفاده از فضاهای مجازی هستند.
جمهوری کره کماکان با بیشترین پهنای باند جهان با جمعیت اینترنتی بیش از ۹۸ درصد در سال گذشته در صدر قرار دارد. موناکو نیز از قهرمان پارسال یعنی سوییس پیشی گرفته است. کشور سوییس هم اکنون در صدر پهنای باند ثابت جهان با ۴۴ درصد از جمعیت خود در آمارها اول است.
درحال حاضر فقط چهار اقتصاد (موناکو، سوییس، دانمارک و هلند) هستند که آمار جمعیت کاربران اینترنت آن‎ها بالای ۴۰ درصد است.
در جدول افراد آنلاین نیز آمریکا در رتبه ۱۹ جهان یعنی بالاتر از آلمان (۲۰ام) و استرالیا(۲۱ام) و پایین‎تر از انگسلتان (۱۲ام) قرار گرفت. ژاپن نیز ۱۵ ام و کانادا ۱۶ام شدند.
آمریکا به نسبت سال پیش چهار رتبه در لیست پهنای باند معمولی پیشرفت کرده است اما هنوز به ژاپن نرسیده است ولی از چین و استونی پیشی گرفت.
درحال حاضر در ۷۷ کشور جهان بیش از نیمی از جمعیت آنلاین هستند که ۱۰ کشور اول همه اروپایی هستند که ایسلند با ۹۸٫۵ درصد در مکان اول قرار دارد.
کشور‎های آفریقایی نیز کمترین بهره از اینترنت را داشتند یعنی کمتر از دو درصد از جمعیت شان که می‎توان به اتیوپی (۱٫۹ درصد)، نیجر (۱٫۷ درصد) و سودان جنوبی(بدون آمار) اشاره کرد.
در لیست کمترین برقراری ارتباط با اینترنت نیز میانمار با ۱٫۲ درصد در رتبه اول قرار دارد.
با نگاهی به آمار‎ها متوجه می‎شویم که گویا افراد زیادی در این آمارها نیستند. حمدون توره، دبیرکل ITU در این باره گفت: پهنای باند درحال شتاب گرفتن است اما هنوز قابل پذیرش نیست که ۹۰ درصد مردم کشورهایی که پیشرفت کمی داشتند به اینترنت دسترسی ندارند. درحالی که پهنای باند نقش مهم و حیاتی در زندگی روزمره بشر دارد. ما باید ارتباطات را در اولویت اول خود قرار دهیم به خصوص در کشور های فقیر. ارتباطات کالای لوکسی نیست که فقط مخصوص افراد سرمایه‎دار باشد، فقط پلی است که می‎تواند فاصله‎ی میان سلامتی، تحصیلات، مدیریت محیط زیست و توانمندسازی جنسیتی را برای بشریت پر کند.

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سایر مطالب پیشنهادی به شما

سایر مطالب پیشنهادی به شما

تماس با ما

خواندن این مطالب را هم به شما پیشنهاد می‌کنیم: