حاشیهنشینی فناوری اطلاعات و ارتباطات در معادلات دولت و مجلس وقتی اهالی این صنف کمتر به مطالبات صنفیشان میپردازند، چندان هم بیراه نیست.
به گزارش شبکه خبری دولت الکترونیک,به نظر میرسد صنف به حداقلها رضایت داده است و این موضوع را در تمامی ابعاد تشکلهای بخش خصوصی میتوان دید. با روی کار آمدن دولت یازدهم قرار نبود فعالان این حوزه بنشینند تا از روی دست دولت بنویسند اما ظاهرا همین از روی دستنویسی را هم فراموش کردهاند و دولت و مجلس در حلقهای که دور صنعت میکشند، کمتر به فناوری اطلاعات میپردازند.
این فراموشی را در صحنهای علنی مجلس نیز میتوان مشاهده کرد بهطوریکه نه دولت و نه مجلس در لایحه مبارزه با قاچاق کالا که از سر و کول فاوای این کشور بالا میبرد، جایی برای این حوزه نمیبیند و در سوی دیگر فعالان این صنف نیز حتی برای رسیدن به بدیهیترین نیازهایشان چانهزنی را فراموش کردهاند.
مطالبات صنفی در جلسههای پشت درهای بسته تنها با حضور مدیران به دست نمیآید. باید پشت درهای بسته به توافق و تفاهم رسید و اختلافات صنفی و بیزینسی را به کناری گذاشت و برای مطالبات کلي و ارزش و بها دادن به این صنف تلاش کرد.
مگر نه اینکه حصول دو درصد از تولید ناخالص ملی به ICT قرار است از فعالیتهای بخش خصوصی حاصل شود؟ آیا باید همه این بار به دوش صنعت تلهکام کشور گذاشته شود؟ بخش ارتباطات کشور هوشیارتر از بخش فناوری اطلاعات برای مطالباتش میجنگد اما مدیران IT محتاطتر هستند و به کمترینها رضایت میدهند.
فاوا را تنها در ظاهر عریض و طویل وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات جستوجو نکنید، آن را از همه بخشهای کشور مطالبه کنید، مماشات و دوستی و محتاط بودن بیش از اندازه با دولت برای بخش خصوصی در کوتاهمدت نتیجهبخش خواهد بود. این صنعت را از حلقه فراموشیها بیرون بکشید.