ایران آماده عضویت در شورای حکام اتحادیه جهانی مخابرات


نویسنده : admin
دسته بندی:

تاریخ: 1392/06/03 زمان: 18:51:36

ایران برای حضور در اجلاس سران مختار اتحادیه جهانی مخابرات آماده می‌شود. جایی که تصمیمات چهار سال آینده دنیای مخابرات رقم می‌خورد و تلاش می‌کند با ارائه پیشنهاد و مشارکت در تصویب قطعنامه‌ها منافعی را برای کشور بدست آورد.

خبرگزاری فارس: ایران آماده عضویت در شورای حکام اتحادیه جهانی مخابرات

 

به گزارش شبکه خبری دولت الکترونیک, اتحادیه جهانی مخابرات (ITU)  به طور رسمی و بین‌المللی، 4 اجلاس مهم دارد. مهم‌ترین اجلاس پیش‌رو اجلاس سران مختار (نمایندگان مختار) است که در سال 2014 در کشور کره برگزار خواهد شد.

در این اجلاس قطعنامه‌ها و اساسنامه‌های چهار سال آینده اتحادیه جهانی مخابرات مشخص می‌شود.

وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات جمهوری اسلامی ایران  ایران نیز مانند دوره‌های قبل در این اجلاس شرکت خواهد کرد. این وزارتخانه تلاش می‌کند تا با ارائه پیشنهاد و مشارکت در تصویب قطعنامه‌ها، منافعی را برای کشور بدست آورد. برای مثال تلاش‌ می‌کنند با حضور و رایزنی، افرادی که با نظرات کشور ما همسویی دارند، برای مسئولیت‌های ITU انتخاب شوند.

ایران علاوه بر این برای کسب نتیجه بهتر، در تلاش برای عضویت در شورای حکام ITU و شورای عالی رادیویی RRB (یکی از زیرمجموعه‌های کاری اتحادیه جهانی مخابرات) است.

وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران در قالب 3 گروه کاری متشکل از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، سازمان فناوری اطلاعات و شرکت ارتباطات زیرساخت، خود را برای شرکت در این اجلاس آماده می‌کند.

برای این منظور مجموعه‌ای از گروه‌های مطالعاتی تشکیل شده است. این گروه‌ها اسناد و مصوبات اجلاس سران مختار را مطالعه می‌کنند و پیشنهادهایی که قرار است توسط ایران در این اجلاس مطرح شود را می‌نویسند.


جهت ارسال دیدگاه ابتدا باید با مشخصات کاربری خود وارد سایت شوید.