نشست IT و ICT با حضور کشورهای یونان، ایران، بلاروس، روسیه و اوکراین


نویسنده : admin
دسته بندی:

تاریخ: 1395/03/05 زمان: 19:59:33

1428315072616_canvas5.jpgاگنا - دبیر شبکه فن بازار ملی ایران با اشاره به برگزاری نشست‌های تخصصی در 3 حوزه فناوری با شرکت‌های خارجی در پنجمین نمایشگاه اینوتکس 2016، گفت: در نمایشگاه اینوتکس سال گذشته از 13 تفاهم امضا شده در زمینه انتقال فناوری و سرمایه گذاری، 3 تا 4 مورد آن نهایی شد.

به گزارش اگنا به نقل از خبرنگار علمی ایسنا، محسن علی اکبریان در حاشیه نشست‌های انتقال فناوری پنجمین نمایشگاه اینوتکس در جمع خبرنگاران، هدف از برگزاری این نشست‌ها را انتقال و مبادلات فناوری میان شرکت‌های داخلی و خارجی دانست و افزود: این نشست‌ها در 3 حوزه IT و ICT، تجهیزات پزشکی و نفت و گاز و پتروشیمی برگزار می‌شود.

وی با بیان این که این نشست‌ها از روز گذشته، سه شنبه 4 خرداد ماه آغاز و تا روز چهارشنبه 5 خردادماه ادامه دارد، یادآور شد: در این نشست‌ها منتخبینی از شرکت‌هایی که دارای فناوری‌های قابل عرضه در حوزه‌های تحصصی مربوط هستند، حضور دارند.

علی اکبریان خاطر نشان کرد: شرکت‌های حاضر می‌توانند در پایان این نشست‌ها با طرف‌های خارجی خود نشست‌های اختصاصی برای تبادل فناوری و دانش داشته باشند.

وی با اشاره به شرکت‌های حاضر در این نشست‌ها اظهار کرد: نشست تخصصی تجهیزات پزشکی با حضور کشورهای روسیه و بلاروس 11 فناوری در این حوزه عرضه شد.

به گفته وی، نشست IT و ICT با حضور کشورهای یونان، ایران، بلاروس، روسیه و اوکراین و نشست نفت، گاز و پتروشیمی با حضور شرکت‌های روسی برگزار می‌شود.

دبیر شبکه فن بازار ملی ایران، مرکز فن بازار را بهره بردار دستاوردهای نمایشگاه اینوتکس دانست و اظهار کرد: بر این اساس از 5 سال قبل برنامه ریزی برای برگزاری این نشست‌ها آغاز شده است.

وی با اشاره به نتایج این نشست‌ها در چهارمین دوره نمایشگاه اینوتکس، یادآور شد: در سال گذشته با برگزاری این نشست‌ها 13 تفاهم نامه منعقد و با پیگیری‌های صورت گرفته 3 تا 4 مورد از این تفاهم نامه‌ها نهایی شد.

علی اکبریان، این تفاهم نامه‌ها را در حوزه‌های نفت و گاز، ICT و حوزه‌های عمومی دانست و افزود: تفاهم نامه‌های نهایی شده با هدف انتقال فناوری و سرمایه گذاری مشترک بوده است.

وی با تاکید بر این که این نشست‌ها با هدف انتفال فناوری برگزار می‌شود، یادآور شد: شرکت‌های ایرانی حاضر در این نشست‌ها شرکت‌های کوچک و متوسط هستند و آمادگی لازم برای انتقال فناوری و یا ایجاد سرمایه گذاری مشترک را دارند.

 

انتهای پیام

 عضویت در کانال تلگرامی اگنا


جهت ارسال دیدگاه ابتدا باید با مشخصات کاربری خود وارد سایت شوید.