وزارتخانه های ارتباطات و تعاون طرح های مشترک اشتغالزا اجرا می کنند


نویسنده : admin
دسته بندی:

تاریخ: 1395/06/06 زمان: 19:16:54

اگنا - وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اعلام کرد که این وزارتخانه با همکاری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی طرح های مشترک اشتغالزایی در کشور اجرا می کنند.

 

به گزارش اگنا به نقل از ایرنا، محمود واعظی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگاران در قائمشهر افزود: کردستان اکنون استان پایلوت (آزمونه) برای اجرای این طرح هاست.
وی با اشاره به امکانات و ظرفیت های موجود در مازندران برای اجرای طرح های اشتغالزایی مشارکتی، ادامه داد: این استان دومین پایگاه برای اجرای پایلوت این دسته از طرح هاست.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: بعضی از استان های کشور از جمله مازندران از ظرفیت ها و زیر ساخت های ارتباطات و همچنین نیروهای تحصیل کرده دانشگاهی در این حوزه برخوردار هستند و هدف وزارت ارتباطات و تعاون هم استفاده بهینه از این ظرفیت هاست.
وی افزود: متخصصان، فارغ التحصیلان دانشگاهی و شرکت های دانش بنیان مازندران با اتصال به شرکت های بزرگ کشور مستقر در تهران از آموزش های مهارت آموزی برای این منظور بهره مند می شوند.
او ادامه داد: حوزه فناوری اطلاعات و امکانات ارتباطی با سرمایه گذاری می تواند اشتغال زیادی را ایجاد کند. 
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به نیاز کشور در به روزرسانی امکانات و تجهیزات شبکه ارتباطی اشاره کرد و اظهار داشت: به همین منظور امکانات و زیر ساخت های فرسوده و قدیمی جای خود را به زیر ساخت ها و امکانات جدید و به روز می دهند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات شب گذشته در پایان سفرش به خراسان شمالی وارد مازندران شد و علاوه بر بهره برداری از چند طرح اقتصادی و عمرانی، در جلسات شورای اداری بابل و قائمشهرشرکت کرد.
واعظی امروز همچنین به عنوان سخنران پیش از خطبه های نماز جمعه برای مردم سخنرانی می کند.
بهره برداری از 20 طرح مخابراتی با هزینه سه هزار و 200 میلیارد ریال از جمله برنامه های سفر وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به مازندران است.
با بهره برداری از این طرح های مخابراتی اتصال یک هزار و 528 روستای مازندران به شبکه اینترنت پرسرعت فراهم می شود.


جهت ارسال دیدگاه ابتدا باید با مشخصات کاربری خود وارد سایت شوید.