گوشی غول پیکر HTC از راه می‌رسد


نویسنده : admin
دسته بندی:

تاریخ: 1392/05/16 زمان: 18:48:35

گوشی هوشمند غول‌پیکر HTC One Max نمایشگر لمسی 5/9 اینچی دارد که تصاویر در آن با کیفیت 1080 پیکسلی به نمایش در‌می‌آیند.

به گزارش شبکه خبری دولت الکترونیک, سه هفته قبل نخستین اخبار در مورد مدل بزرگ شده بهترین گوشی هوشمند HTC موسوم به HTC One Max برای نخستین بار منتشر شد و هم‌اکنون منابع آگاه نخستین تصاویر از این محصول را منتشر کرده‌اند.
این گوشی هوشمند مبتنی بر پردازنده Snapdragon 800 ساخته شده و قرار است که سپتامبر سال جاری میلادی یعنی کمتر از دو ماه دیگر هم‌زمان با Galaxy Note III سامسونگ به دست کاربران جهانی برسد.
گوشی هوشمند غول‌پیکر HTC One Max نمایشگر لمسی 5/9 اینچی دارد که تصاویر در آن با کیفیت 1080 پیکسلی به نمایش در‌می‌آیند.
برای این محصول پردازنده مرکزی Snapdragon 800 با چهار هسته پردازشگر مجزا و توان 2/3 گیگاهرتز در نظر گرفته شده است و از دیگر امکانات به کار رفته در آن می‌توان به پردازنده گرافیکی Adreno 330 و دو گیگابایت رم اشاره کرد.
این محصول همچنین دوربین دیجیتالی چهار مگاپیکسلی، 16 گیگابایت حافظه داخلی، قابلیت پشتیبانی از کارت حافظه microSD، باتری پرقدرت 3300mAh و ضخامت 9/4 میلی‌متری دارد.
برای این محصول نسخه 4/3 سیستم‌عامل آندرویید و همچنین رابطه کاربری HTC Sense 5.5 در نظر گرفته شده است.


جهت ارسال دیدگاه ابتدا باید با مشخصات کاربری خود وارد سایت شوید.