جستجو کردن
بستن این جعبه جستجو.

دکتر معتمدنژاد، فرد جامعی در حوزه علوم ارتباطات بود

محتوای جدول

تاسیس رشته و دانشکده ارتباطات و تالیف منابع علمی مورد نیاز در این حوزه، نشان می دهد که دکتر معتمدنژاد فرد جامعی در حوزه علوم ارتباطات بوده اند.


به گزارش شبکه خبري دولت الکترونيک،  به نقل از ستاد خبری نکوداشت دکتر معتمد نژاد، دکتر هادیان ، استاد دانشگاه در خصوص شخصیت دکتر معتمد نژاد اظهار اشت: در هر حوزه ای ارزش تاسیس، نکته ای است که قابل مقایسه با هیچ چیزی نیست و ارزش و اعتبار دکتر معتمدنژاد نیز به خاطر این مسئله است که اسباب تاسیس بزرگترین و مهمترین دانشکده های حوزه ارتباطات شدند.

وی افزود: ترجمه و تالیف بسیاری از مراجع و کتاب های موردنیاز این رشته را نیز از آثار دکتر هستند.یعنی کسی که اولین بار یک رشته علمی را در کشور بنیان می نهد و کتاب های مورد نیاز و منابع علمی آن را هم تالیف میکند، کاری که الان از یک مجموعه ای از اساتید کمتر بر می آید.
وی خاطر نشان کرد: ایشان بخشی از ارزش و اعتبارشان را از تاسیس یک رشته جدید و فراهم آوردن منابع آن و ایجاد دانشکده های آن به دست آورده است.

دکتر هادیان تصریح کرد: در سال های اخیر دانشجویان و اساتید از حضورو اطلاعات وسیع ایشان به عنوان رودخانه بیکران حوزه علوم ارتباطات  استفاده می کنند.

وی ادامه داد: در طول زمان تدریس، ایشان دارای یک منش اخلاقی ویژه ای بود که همه اساتید و کارشناسان جذبشان می شدند چندین بار در دهه های اخیر برای ایشان مراسم بزرگداشت گرفتند و ایشان با فروتنی در این مراسم شرکت کرده و در برابر اساتید جوان تر و شاگردان خود اظهار تواضع می کند، واقعا نشان از یک منش اسلامی و انسانی بوده که نام ایشان را همیشه جاودان خواهد کرد.

وی با اشاره به وظایف اهالی روابط عمومی نسبت به این انسان شریف و انسان های شریف دیگری شبیه ایشان، گفت: وظایف ما اهالی روابط عمومی نسبت به این انسان شریف و انسان های شریف دیگری شبیه ایشان، این است که به هر حال این اسطوره ها را تا در میانمان هستند بزرگ بداریم و تکریم کنیم.

این استاد دانشگاه تا کید کرد: لذا به نظر می رسد که سبکی که در دنیا معمول است ما هم باید به سمتش برویم یعنی آنجایی که دکتر تاسیس کرده به نام خود ایشان نامگذاری شود.

وی ادامه داد: به عنوان کارشناس روابط عمومی یا مدیری که در حوزه روابط عمومی کار کرده ام پیشنهاد می کنم یکی از دانشکده های بزرگ یا یکی از میادین بزرگ به نام ایشان نامگذاری شود، یا اینکه فرهنگسرای رسانه به نام فرهنگسرای پروفسور معتمدنژاد با زیرعنوان روابط عمومی و رسانه نامگذاری شود.

وی افزود: به هرحال در شان افراد علمی است که مکان های علمی به نامشان نامگذاری شود، این امر موجب وجاهت می شود و نامشان ماندگار می شود.

دکتر هادیان اظهار داشت: دکتر معتمدنژاد مبدع و مبتکر تدوین بعضی از منابع بودند، همانطور که در حقوق مطبوعات، اظهار نظرها، آثار تالیفی و همکاری شان در تدوین منشور مطبوعات و آیین نامه ها کاملا واضح است و همه به آن اذعان دارند.بارها ایشان در تدوین مراجع آیین نامه هایی که مربوط به حقوق مطبوعات حضور داشته اند و مدافع این حقوق نیز بوده اند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سایر مطالب پیشنهادی به شما

سایر مطالب پیشنهادی به شما

تماس با ما

خواندن این مطالب را هم به شما پیشنهاد می‌کنیم: