جستجو کردن
بستن این جعبه جستجو.

پزشکان روباتی در بیمارستانهای دورافتاده

محتوای جدول

ربات های پزشکی امکان حضور از راه دور را برای پزشکان فراهم کرده اند تا دور کاری کنند و در حالی که در بیمارستان حضور ندارند مشکلات بیمار را تشخیص داده و در موارد اورژانسی مشاوره های پزشکی ارائه کنند.

 

به گزارش شبکه خبری دولت الکترونیک,  تعداد زیادی از بیمارستانهای ایالت کالیفرنیا و سایر ایالتهای آمریکا تلاش می کنند با استفاده از رباتهای حضور از راه دور دسترسی بیماران به متخصصان پزشکی را به ویژه در مناطق روستایی که با کمبود پزشک مواجه است، تسهیل کنند.

این ماشینهای متحرک ویدئو کنفرانس روی چرخهای خود حرکت می کنند و معمولا 1.5 متر ارتفاع داشته، از یک صفحه نمایش بزرگ برخوردارند که صورت پزشک در آن به نمایش در می آید.

این رباتها دارای دوربین، میکروفن و بلندگو هستند و به پزشکان این امکان را می دهند که بیمار خود را دیده و با آنها گفتگو کنند.

شرکت دیگنیتی هلث به عنوان یک شرکت غیرانتفاعی عمومی مستقر در کالیفرنیا که چندین بیمارستان را در آریزونا، کالیفرنیا و نوادا اداره می کند، از پنج سال پیش استفاده از این دستگاه های ارتباط از راه دور را به منظور تشخیص بیماران مشکوک به حمله که هر دقیقه آنها برای جلوگیری از صدمه مغزی جدی حیاتی تلقی می شود، آغاز کرده است.

این شرکت اکنون از رباتهای ارتباط از راه دور در اتاقهای اورژانس و بخش مراقبتهای ویژه در 20 بیمارستان کالیفرنیا استفاده کرده و دسترسی به متخصصان عرصه هایی چون عصب شناسی، قلب، متخصص کودکان و سلامت روان را برای آنها فراهم کرده است.

دکتر آلن شاتزل مدیر پزشکی شبکه مرسی تله هلث گفت: بدون درنظر گرفتن اینکه بیمار در چه شهر و چه موقعیتی قرار دارد ما می توانیم ظرف چند دقیقه در کنار وی حضور داشته باشیم. این فناوری برای پزشک و بیمار زمان و مکان را فشرده می کند و دیگر فاصله بر توانایی بیمار جهت دسترسی به بهترین درمان ممکن تأثیرگذار نیست.

دیگنیتی هلث یکی از شرکتهای دارای بیمارستانهای زنجیره ای است که از فناوری RP-VITA استفاده می کند که توسط شرکت InTouch Health and iRobot تولید شده است. استفاده از این رباتها توسط سازمان غذا و داروی آمریکا برای استفاده در بیمارستانها تأیید شده است.

وقتی که یک پزشک باید با یک بیمارستان راه دور ارتباط برقرار کند از طریق رایانه، لپ تاپ و یا آی پد خود به این ربات وصل شده و ربات با ویژگی حرکت اتوماتیک خود به اتاق بیمار رفته و با استفاده از حسگرهای خود از برخورد با اشیاء و انسانها جلوگیری می کند.

وقتی که ربات داخل اتاق بیمار قرار گرفت، پزشک می تواند با بیمار خود صحبت کرده، صدای وی را بشنود و وی را ببیند و به اطلاعات بالینی و تصاویر پزشکی وی دسترسی داشته باشد، پزشک نمی تواند بیمار را لمس کند اما همواره یک پرستار و یا یک دستیار پزشکی برای کمک در محل حضور دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سایر مطالب پیشنهادی به شما

سایر مطالب پیشنهادی به شما

تماس با ما

خواندن این مطالب را هم به شما پیشنهاد می‌کنیم: