امسال و با زیرساخت های ایجاد شده، سرویس های الکترونیکی بسیاری مبتنی بر شبکه ملی اطلاعات پیاده سازی خواهد شد.
به گزارش شبکه خبری دولت الکترونیک، مهندس علی حکیم جوادی در مراسم امضای تفاهم نامه سه جانبه تولید کارت هوشمند ملی در استان گیلان ضمن بیان این مطلب اظهار داشت: در طرح جامع راهبردی فناوری اطلاعات کشور سه گام پنج ساله برای طرح مذکور پیشبینی شده است.
وی افزود:بر اساس برنامه ریزی های صورت گرفته، ایران الکترونیکی، ایران یکپارچه، و ایرانی که در هر مکان و هر زمان قابل دسترس باشد، در سه برنامه پنج ساله اجرایی خواهد شد.
معاون وزیر ارتباطات، با بیان اینکه 23 برنامه راهبردی و 140 پروژه برای اجرای طرح جامع راهبردی فناوری اطلاعات در کشور تنظیم شده است، تصریح کرد: سند راهبردی فناوری اطلاعات استانها بر اساس سند چشم انداز 20 ساله هر استان تدوین شده است.
وی با اشاره به راهاندازی مرکز داده گیلان تا پایان شهریور ماه سال جاری ادامه داد: تمام گامها مبتنی بر اجرای سند جامع راهبردی فناوری اطلاعات در گیلان برداشته شده است.
وی به اجرای سند جامع فناوری اطلاعات توسط بخش خصوصی در گیلان اشاره کرد و گفت: بخش خصوصی پیشگام فناوری اطلاعات در گیلان است.
رئیس سازمان فناوری اطلاعات با بیان اینکه تعریف جدیدی از دولتها در دنیا ارائه شده است، تصریح کرد: دولتها در آینده نقش واسطه دارند و بخش خصوصی تصدیگری را به عهده دارد و در همین راستا دولتها می بایست نیاز مردم را مدیریت کنند.
وی با اشاره به تعریف استانداردهای لازم در صدور کارت هوشمند ملی، خاطرنشان کرد: اجرای صدور کارت هوشمند ملی پایلوتی برای اثبات حاکمیت دولتها است.
معاون وزیر ارتباطات ادامه داد: در استان گیلان، پنج هزار و 500 اداره و دستگاه اجرایی و 13 هزار کسب و کار وجود دارد که با اجرای شبکه ملی اطلاعات بههم متصل میشوند.